Bigballer, midibigballer og wrapballer presses

Skal du have presset bigballer? Hos Vantinge Maskinstation presser og wrapper vi baller af græs og halm for landbrug og lignende erhverv. Vi har en effektiv bigballepresser, og den kan også lave midibigballer og wrapballer. Vores kunder befinder sig typisk i Ringe, Nyborg og Assens samt mange andre steder på Fyn.

Moderne bigballepresser til at presse halm og græs

Vi råder over både professionelt mandskab og moderne maskiner, som gør os i stand til at udføre mange forskellige landbrugsopgaver såsom at presse baller af bl.a. halm og græs.

Vores bigballepressere kan lave:​

  • Bigballer
  • Wrapballer
  • Midibigballer

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

En bigballe laves i størrelsen 120 x 120 centimeter, og her er der typisk tale om halm. Vi laver også midibigballer, og her er der ofte tale om græs. Derudover tilbyder vi wrapning af baller, og du kan vælge imellem runde eller firkantede baller i størrelserne 120 x 120 centimeter og 90 x 120 centimeter.

Du kan naturligvis forvente, at vi er effektive uden at gå på kompromis med kvaliteten, og at vi udfører arbejdsopgaverne som aftalt.​

Få et uforpligtende tilbud for presning af bigballer

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi tilbyder og om vores priser. Vi tager gerne en snak med dig om dine ønsker og behov, hvorefter vi kan sende et uforpligtende tilbud med en god pris for presning og eventuel wrapning af bigballer.

Du kan ringe til os på telefon 62 66 11 16, eller du kan skrive til os på e-mail vantingema@hotmail.com, så hører du fra os.

​Kontakt os

​​Vantinge Maskinstation

Kroggyden 15, 5750 Ringe

Telefon: 62 66 11 16

E-mail: vantingema@hotmail.com

CVR: 12845146​

Vi er medlem af

Vi samarbejder med

Vi har mange års erfaring​

Vantinge Maskinstation har i mange år stået bag en af de større maskinstationer på Fyn. Vi leverer maskiner og mandskab til opgaver inden for landbruget og naturpleje.