Gyllekørsel af kompetente fagfolk

​​Hos Vantinge Maskinstation i Ringe tilbyder vi gyllekørsel i Assens, Nyborg og hele Fyn.

Vi er specialister i gyllekørsel, da vores medarbejdere har mange års erfaring og rutine. Vi tilbyder udbringning af gylle med tre gylletræk. 

  • 1 stk. 25 m3 selvlæssende Ap-vogn med slanger.​
  • 1 stk. 25 m3 selvlæssende Samson-vogn med slanger. Monteret med SyRen anlæg.​
  • 1 stk. 20 m3 selvlæssende Samson-vogn med hjultræk. I front på traktor 3 m3 tank.

Har du brug for et kompetent firma til at varetage din gyllekørsel, er vi klar til at løfte opgaven for dig. Kvalitet og grundighed er to vigtige faktorer, som er en forankret del af vores DNA, hvilket helt konkret betyder, at vi udfører alle vores opgaver til perfektion.

Gylle skal til for at give dine marker det optimale fundament, hvorfor det kræver, at man ved, hvad man laver. Desuden skal det gøres med stor omhu.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel og kvalitetsbevidst gyllekørsel

Er det vigtigt for dig, at du får udført grundig gyllekørsel af professionelle, der kan deres kram, har vi stor erfaring med at udbringe gylle for såvel private som erhverv. For at kunne udføre det til punkt og prikke, forudsætter det, at man har de rette maskiner og værktøjer.

Som maskinstation har vi naturligvis alle maskiner til at udføre det, så dine marker ikke bliver forsømt nogle steder. 

Vi er yderst professionelle og har stor respekt for din ejendom. Derfor kan du også regne med, at kvaliteten af det, vi foretager os, er i orden, så du får det bedst mulige resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Søger du et professionelt firma til at varetage al gyllekørsel for dig, er vi klar til at løfte opgaven for dig. Vi kan hjælpe dig, når du har behov for det, men du har også mulighed for at arrangere en fast aftale, således at vi kører gylle for dig, når det er sæson.

​Du får færre bekymringer og mere tid på hånden – og vi udfører det til særdeles konkurrencedygtige priser, der er til at forholde sig til. Tag fat i os og hør mere om dine muligheder, så vi kan strikke en løsning sammen til dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 62 66 11 16 eller skriv til vantingema@hotmail.com, så vi kan hjælpe dig.

​Kontakt os

​​Vantinge Maskinstation

Kroggyden 15, 5750 Ringe

Telefon: 62 66 11 16

E-mail: vantingema@hotmail.com

CVR: 12845146​

Vi er medlem af

Vi samarbejder med

Vi har mange års erfaring​

Vantinge Maskinstation har i mange år stået bag en af de større maskinstationer på Fyn. Vi leverer maskiner og mandskab til opgaver inden for landbruget og naturpleje.