Gyllekørsel

Gyllekørsel af kompetente fagfolk

Hos Vantinge Maskinstation i Ringe tilbyder vi gyllekørsel på hele Fyn.

Vi er specialister i gyllekørsel, da vores medarbejdere har mange års erfaring og rutine. Vi tilbyder udbringning af gylle med tre gylletræk.

  • 1 stk. Samson PG 25 med hjultræk + fronttank på 3 m3.
  • 1 stk. Samson PG 25 monteret med SyRen anlæg.​
  • 1 stk. Samson PG 20 med hjultræk + fronttank pår 3 m3 tank.
  • 2 stk. Samson 24 m slangebomme med antidryp.
  • 2 stk. Discnedfælder.
  • 1 stk.  Tandnedfælder til sortjord.
  • 1 stk. græsnedfælder.
  • Samson RV 200 gyllerøre.

Har du brug for et kompetent firma til at varetage din gyllekørsel, er vi klar til at løfte opgaven for dig. Kvalitet og grundighed er to vigtige faktorer, som er en forankret del af vores DNA, hvilket helt konkret betyder, at vi udfører alle vores opgaver til perfektion.

Gylle skal til for at give dine marker det optimale fundament, hvorfor det kræver, at man ved, hvad man laver. Desuden skal det gøres med stor omhu.​

Professionel og kvalitetsbevidst gyllekørsel

Er det vigtigt for dig, at du får udført grundig gyllekørsel af professionelle, der kan deres kram, har vi stor erfaring med at udbringe gylle. For at kunne udføre det til punkt og prikke, forudsætter det, at man har de rette maskiner og værktøjer.

Som maskinstation har vi naturligvis alle maskiner til at udføre det, så dine marker ikke bliver forsømt nogle steder.

Vi er yderst professionelle og har stor respekt for din ejendom. Derfor kan du også regne med, at kvaliteten af det, vi foretager os, er i orden, så du får det bedst mulige resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Søger du et professionelt firma til at varetage al gyllekørsel for dig, er vi klar til at løfte opgaven for dig. Vi kan hjælpe dig, når du har behov for det, men du har også mulighed for at arrangere en fast aftale.

Du får færre bekymringer og mere tid på hånden – og vi udfører det til særdeles konkurrencedygtige priser, der er til at forholde sig til. Tag fat i os og hør mere om dine muligheder, så vi kan strikke en løsning sammen til dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon (+45) 62 66 11 16 eller skriv til kontakt@vantingemaskinstation.dk, så vi kan hjælpe dig.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.​

Kontakt os i dag

(+45) 62 66 11 16
kontakt@vantingemaskinstation.dk