Kloakspuling

Kloakspuling og slamsugning af kloak tilbydes

​Hos Vantinge Maskinstation i Ringe tilbyder vi kloakspuling og slamsugning til dig, der er bosat i Assens eller andre steder på Fyn.

Trænger din kloak til kloakspuling eller slamsugning, løser vi alle opgaver inden for dette, og vi udfører også mere generel rensning såsom håndvask, faldstammer og gulvafløb.

Det kan være svært at få bugt med tilstoppede kloaker og afløb, hvorfor dette kræver viden og erfaring.

Vi er en rutineret virksomhed, som har mange års erfaring med forskelligartede opgaver inden for kloakarbejde, hvor kloakspuling og slamsugning er nogle af vores absolutte specialer.

Vi servicerer såvel private som erhverv samt det offentlige.

Slamsugning udføres grundigt og effektivt

Oplever du ofte, at der er problemer med dine kloaker og afløb, kan det meget vel være, at der er nogle uhensigtsmæssigheder, der skaber disse udfordringer.

Derfor giver det god mening at få en fagspecialist til at tage sig af opgaven, da kloakspuling og slamsugning er ganske omfattende.

Vi har naturligvis alle de rette maskiner til formålet, hvilket blandt andet indbefatter spulevogn og slamsuger.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, så du kan være sikker på, at vi udfører alt til punkt og prikke.

Som kunde hos os bliver du altid mødt af glade og smilende medarbejdere, som holder af deres arbejde.

Få en fast serviceaftale med kloakspuling

Hos os har du mulighed for at få en fast serviceaftale. Vi kommer så hurtigt som muligt, og så har vi døgnåbent, så vi altid er til at komme i kontakt med.

Når du har en aftale om kloakspuling og slamsugning med os, er vi der for dig, når du har brug os. Vi er dygtige og engagerede fagfolk, som er villige til at gå den ekstra mil for at gøre dig tilfreds.

Vi tilbyder akut udrykning og altid god service til konkurrencedygtige priser, så du får masser af værdi for pengene. Vi laver gerne en fast aftale om service af dine kloaker og afløb, så du kan undgå tilstopning og lignende problemer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på kloakspuling og slamsugning telefon (+45) 62 66 11 16 eller skriv til kontakt@vantingemaskinstation.dk.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.​

Kontakt os i dag

(+45) 62 66 11 16
kontakt@vantingemaskinstation.dk