Wrapning af græs

Wrapning af græs​ udføres effektivt

Vi tilbyder finsnitning, med Krone BigX 780, af græs, majs med 12 rk bord samt snitning af helsæd med Krone X-Disc skivebord. Hjemkørsel med 40 m3 vogne og staksætning med ged og traktor med dozerblad.​

Hos Vantinge Maskinstation tilbyder vi wrapning af græs til dig, der sætter pris på rigtig god kvalitet.

  • Firkantballe i minibig 80 x 90
  • Firkantballe i midibig 90 x 120
  • Rundballer

Vi udfører wrapning af græs på fyn, da alle har ret til gode og solide græsballer, der ikke falder fra hinanden. Da vi er en erfaren virksomhed med mange års erfaring med wrapning, så ved vi, hvad der skal til for at skabe det bedste resultat.

Wrapningen kan tilbydes med stationær McHale 995 til minibig (80 x 90 )  og bugseret Mchale 998 til både minibig og midibig ( 80 x 90 & 90 x 120 ) Rundballer laves med Krone Comprima 155 med integreret pakker.

Har du brug for hjælp til presningen af dine græsballer, hjælper vi dig gerne. Vi har nogle dygtige medarbejdere, som har stor ekspertise med wrapning af græs, så du kan være helt sikker på, at det bliver udført perfekt.

Professionel og omhyggelig wrapning af græs

Vi har en masse veluddannede fagfolk, som har speciale i brug af maskiner inden for landbrug.

Vi er altid omhyggelige med presning og wrapning af græs, da indpakning af græs handler om at optimere vilkårene for græsset, så det ikke bliver dårligt.

Højt serviceniveau og imødekommende medarbejdere

Hos Vantinge Maskinstation værdsætter vi alle vores dygtige medarbejdere. De har alle relevante uddannelser i forhold til at kunne udføre en given jobfunktion optimalt, og de er altid glade og imødekommende.

Service er en vigtig del af vores arbejde, da det handler om det helhedsindtryk, man får af os som virksomhed. ​Når du bestiller wrapning af græs hos os, får du altid flotte græsballer, der er pakket perfekt ind for optimal beskyttelse.

Vi gør gerne det ekstra, der gør, at du bliver tilfreds med vores arbejde – og så tilbyder vi det til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon (+45) 62 66 11 16 eller skriv til kontakt@vantingemaskinstation.dk for at høre nærmere.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.​

Kontakt os i dag

(+45) 62 66 11 16
kontakt@vantingemaskinstation.dk